Električni radiatorji Glamox – najboljši na trgu

Električni radiatorji Glamox: https://silenos-ogrevanje.si/

Električni radiatorji Glamox so že nekaj časa prisotni tudi na slovenskem trgu, medtem ko v tujini že dolgo časa veljajo za praktično najboljše na področju ogrevalnih teles, ki delujejo na elektriko. Gre namreč za norveško blagovno znamko, ki nudi prvovrstne izdelke in je zaradi tega zaslovela tudi po vsem svetu. Njihovi izdelki za ogrevanje so znani po svoji visoki kvaliteti, veliki varčnosti ter odličnem oblikovanju, saj so prejeli kar nekaj oblikovalskih nagrad.

Zaradi tega so električni radiatorji Glamox zelo lepi in se podajo v vsak prostor. Poleg tega pa so oblikovani tako, da so kar se da praktični za uporabo. Dobro oblikovanje namreč ne pomeni le tega, da je izdelek estetski na pogled, ampak tudi to, da je praktičen za uporabo. Pri grelnih telesih je zelo pomembno, kako velika so, kakšna je njihova debelina, pa tudi to, da so oblikovana tako, da nimajo ostrih robov ali odprtin, kjer bi se po nepotrebnem nabiral prah. Vse to za grelna telesa Glamox vsekakor velja, zaradi česar boste z njimi več kot zadovoljni.

Njihovi grelniki so zelo tanki in se jih da enostavno montirati kamorkoli. Primerni so za katerikoli prostor, saj jih lahko preprosto montirate na steno s posebnimi nosilci. Za montažno ne potrebujete drugega kot nekaj vijakov, za priklop pa le električno vtičnico. Zaradi tega med začetne stroške investicije spadajo le stroški nakupa grelca, saj za takšen način ogrevanja na elektriko ne potrebujete nobenih dodatnih cevi, nobene peči ali česar koli drugega. Dovolj sta le radiator in električna vtičnica, na katero ga priklopite.

Glede na velikost prostora lahko vanj namestite le en grelec ali več njih, odvisno od vaših potreb. Na strani slovenskega dobavitelja si lahko ogledate tudi tabele, ki vam natančno pojasnijo, kako velik in močan radiator je primeren za določeno kvadraturo prostora. Tako boste najlažje primerno izbrali. Kot že rečeno, je montaža enostavna in hitra, zato lahko po potrebi dodaten grelec v prostor namestite tudi kdaj kasneje.

Električni radiatorji Glamox se sicer lahko uporabljajo kot pomožna grelna telesa ali kot osnovni vir ogrevanja. Tudi v ta namen se namreč odlično obnesejo in na Norveškem recimo se ogromno hiš ogreva samo na elektriko, saj je tak način zelo učinkovit. Če se dobro obnese v njihovih res mrzlih zimah, se bo dobro obnesel tudi pri nas!