Žaluzije so notranja ali zunanja senčila

Med različnimi vrstami senčil so že vrsto let zelo priljubljene prav žaluzije, ki se odlično obnesejo kot senčila, ki so primerna za vgradnjo tako na poslovne kot tudi na stanovanjske objekte. Obstaja več različnih vrst, ki se razlikujejo glede na sam način vgradnje, pa tudi na obliko in vrsto lamel. Upravljajo se lahko na različne načine, ki so prilagojeni uporabniku in njegovim potrebam ter željam, med njimi pa je tudi električni pogon. Nekatere prostor zatemnjujejo bolj kot druge, odvisno od tipa lamel in vrste takšnih senčil.

 

Prednost zunanjih senčil je odlična zaščita pred vremenskimi vplivi, kar še posebej velja za zaščito pred pregrevanjem prostorov zaradi sonca. Žaluzije omogočajo enostavno reguliranje svetlobe ter nam, omogočajo tudi odlično kontrolo nad samo količino svetlobe, ki jo spustimo v prostor, predvsem pa tisto, kar je velikokrat najbolj dragoceno, čeprav ni povezano s svetlobo in senčenjem: omogočajo nam tudi večji nivo zasebnosti v določenem prostoru ali objektu.

 

Zaradi svoje unikatne zgradbe pretok svetlobe omogočajo tudi v spuščenem stanju, kar je unikatna lastnost in njihova velika prednost v primerjavi z drugimi zunanjimi senčili, ki jih lahko najdete na trgu. Izdelane so iz kvalitetnih materialov in so modernih barv, ki bodo polepšale prav vsak prostoru. Hišam, poslovnim prostorom in vsem drugim stavbam dajejo prepričljivo moderen ter edinstven videz, ki se ga nikoli ne naveličate.

 

Notranje žaluzije so podobno kot vse zunanje izvedbe predvsem zelo praktične za uporabo in nudijo najvišje možno udobje. Z njimi lahko reguliramo tudi različno stopnjo svetlobe in tako v nekem prostoru spreminjamo atmosfero, kar vpliva tudi na naše počutje in na počutje naših gostov. Izdelane so iz izredno kvalitetnih lamel, ki zagotavljajo prvotno obliko žaluzij tudi po večletni uporabi. Vašemu prostoru dajejo modni poudarek, čeprav so montirane v okenski okvir in zato izredno diskretne. Tako zunanje kot notranje žaluzije so klasično in praktično senčilo za vsak dom!

 

Leave a Reply