Popravilo udrtin na avtu

popravilo udrtin na avtu

S specialnimi orodji in dobrim poznavanjem različnih postopkov je možno poskrbeti za brezhibno izvedeno popravilo udrtin na avtu. Če so te manjših dimenzij, jih je seveda veliko lažje odpraviti kot v primeru, če so poškodbe nekoliko večje ali globlje. Vendar pa je s pravim pristopom in orodji možno odlično odpraviti tudi te, zato je treba najti le izkušenega kleparja, ki obvlada takšno delo. Manjše poškodbe karoserije na vašem vozilu bo znal odpraviti celo brez poškodbe laka in ponovnega lakiranja!

Odprava manjših udrtin

Kako poskrbeti za popravilo udrtin na avtu? Če so te zelo majhne, potem lahko izkušen klepar za to poskrbi v zelo kratkem času. Za tako delo bo potreboval le nekaj ur in vaš avto bo že spet tak, kot je bil, ko je bil nov. To namreč omogočajo najsodobnejša orodja na tem področju, ki delujejo res učinkovito, zato so njihovi rezultati neverjetni. To velja recimo za:

  • poškodbe od toče,
  • razne manjše udarce ali trke na parkirišču,
  • majhne nepravilnosti na karoseriji itd.

Vse našteto je možno res zelo hitro odpraviti, saj v ta namen obstaja tehnika PDR, pri kateri je možno karoserijo poravnati, ne da bi se pri tem poškodoval lak na vozilu. Gre za tako imenovano hladno popravilo brez lakiranja. To pomeni, da klepar le naravna karoserijo s posebnim orodjem, ne da bi moral nato skrbeti še za ponovno lakiranje karoserije.

popravilo udrtin in poškodb od toče

Tako lak ostane nedotaknjen, popravilo karoserije vozila pa je veliko hitreje izvedeno. V primeru, da je vaš avto poškodovan, zato ne odlašajte s popravilom, ampak raje poiščite kleparja z ustreznimi orodji in s čim več znanja, ki bo znal za sanacijo takšnih poškodb ustrezno poskrbeti v čim krajšem času.

Udrtine večjih dimenzij

V primeru, da so udrtine ali poškodbe na karoseriji vašega vozila nekoliko večje, pa bo popravilo udrtin na avtu morda trajalo nekoliko dlje, a bodo rezultati enako dobri. Izkušen klepar zna namreč enako dobro popraviti tako majhne kot velike karoserijske poškodbe, predvsem pa že takoj po ogledu poškodbe ve, kako se lotiti dela, da bo končni rezultat čim boljši.