Parketi Ljubljana – največja ponudba parketov

Kakovosten parket je čudovita talna obloga, ki ima tudi trajno vrednost. Klasični masivni parketi tako lahko dočakajo celo 100 let, pa so še vedno zelo žlahtnega videza, ki ga lahko občudujemo v številnih meščanskih stanovanjih in hišah. Danes poleg masivnega obstajajo še številne druge vrste, med katerimi lahko izbiramo. Parketi Ljubljana vam tako ponujajo zelo veliko ponudbo raznolikih lesenih talnih oblog, pri izbiri pa vam tudi strokovno svetujejo.

Kakšno vrsto izbrati?

parketi

Najprej se je treba odločiti, kakšna vrsta bi bila sploh najbolj primerna za vas, saj je ponudba zelo raznolika in ima vsaka vrsta specifične lastnosti, ki vplivajo na to, za kakšne prostore je primerna in kako se obnese v praksi. Parketi Ljubljana vam tako nudijo masivne, gotove, mozaične in različne druge vrste. Med njimi obstajajo precejšnje razlike tako v videzu kot obstojnosti in vseh drugih lastnostih, pa tudi v načinu in trajanju polaganja.

Prav zaradi tega je treba že na začetku čim bolje premisliti, kakšen je sploh prostor, kamor boste položili novo talno oblogo – kako obremenjena so tla, ali v njem hodite s copati, se na tleh radi igrajo otroci, imate domače živali, talno gretje, visoko zračno vlag itd. Od vseh teh značilnosti je namreč odvisno, kakšna vrsta parketa bi bila najbolj idealna za vas.

Ker pa obstaja toliko različnih vrst, se je pri izbiri vsekakor najbolj pametno posvetovati s strokovnjaki. Ti vam bodo glede na značilnosti prostora lahko priporočili določene vrste in vam povedali, katere možnosti bi se v vašem primeru najbolje obnesle pri uporabi. Z njimi se lahko posvetujete tudi glede načina polaganja, ustrezne zaščite lesa, čiščenja in vzdrževanja.

Imate dodatna vprašanja?

Parketi Ljubljana
Parketi Onis
Dunajska cesta 116, Ljubljana

Če vas zanima karkoli v zvezi s tem, so parketi Ljubljana gotovo pravi naslov, kamor lahko naslovite svoja vprašanja. Najbolje pa je, da se kar osebno oglasite pri njih, v njihovem prodajnem salonu in si ogledate vzorce ter izveste veliko novega o parketih. To vam bo gotovo pomagalo pri odločitvi, katero vrsto bi bilo najbolje izbrati.