Otroška trgovina Bimbo

Spletna otroška trgovina Bimbo je nastala leta 2010 in je v letih obstoja na svetovnem spletu prerasla okvire majhne trgovinice, kjer so stranke lahko izbirale med izdelki nekaj blagovnih znamk. Vodilo, ki se ga na Bimbo.si trudimo držati je, da si naše stranke zaslužijo visok nivo uslug, kot so jih navajene iz slovenskih trgovin, po primerljivih cenah iz tujine.

Prvo merilo – kvaliteta

Cute-Babies-With-Blue-Eyes-4Otroška trgovina Bimbo prodaja otroško opremo, igrače ter šolske potrebščine, ki jih v veliki večini proizvajajo zahodno evropske blagovne znamke z več desetletnimi izkušnjami in tradicijo. Ko tako pregledujete našo ponudbo ste lahko prepričani, da izbirate samo med kvalitetnimi izdelki za katerimi stojijo blagovne znamke, ki so s svojim trdim delom in nenehnim raziskovanjem izdelkov in potreb staršev in na podlagi dolgoletnih izkušenj zasnovali izdelek, ki vam bo dolgo in ustrezno služil.

Otroška trgovina Bimbo.si vam tako lahko ponudi izdelke blagovnih znamk kot so Stokke, Pali, Cam, Brevi, Chicco, Concord, Hauck, Inglesina, Jane, Mima, Lego, Peg Perego, Quinny, Target, če naštejemo samo nekaj najbolj poznanih.

Drugo merilo – celovita ponudba

Že v začetku smo se pri nas odločili, da bomo našim strankam ponudili celotne asortimane posamezne blagovne znamke. Tako imamo v naši otroški trgovini za večino blagovnih znamk v ponudbi vse ali vsaj večino izdelkov, ki jih posamezna blagovna znamka proizvaja. V tem naša otroška trgovina izstopa od ostalih ponudnikov otroške opreme, kateri večino v ponudbo dodajo samo tisti del posamezne blagovne znamke, kateri se njim zdi zanimiv.

Prav tako v Bimbo.si ves čas dopolnjujemo svojo ponudbo z novimi artikli. Ker sodelujemo z vodilnimi distributerji iz tujine smo pri večini novitet na tržišču največkrat med prvimi, ki jo lahko ponudimo slovenskim strankam. Prav tako se zelo trudimo, da so naše kolekcije objavljene v trgovini usklajene z dejansko dostopnimi artikli na tržišču.

Tretje merilo – ugodno razmerje cena/kvaliteta

Ker vemo, da otroška oprema ni najcenejša se trudimo, da vam vedno ponudimo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. V tem razmerju ni samo gola prodaja izdelka vam kot kupcu temveč tudi vse storitve, ki so potrebne, da ste vi kot kupec zadovoljni z izdelkom in s storitvijo v vsem času uporabe izdelka. Ker je s strani določenih blagovnih znamk predvidena končna prodajna cena, ki smo se jo prodajalci dolžni okvirno držati in se nam zdi ta cena previsoka v teh primerih vam kot strankam priložimo darilo, ki sovpada k kupljenemu izdelku. Tako vam pri vozičkih Peg Perego in Cam ob nakupu kompleta večinoma podarimo podstavek za avtosedež, pri nakupu posteljic Pali, Foppapedretti pa vam priložimo kvalitetno vzmetnico.

Za otroške vozičke in avtosedeže vam ne glede na dolžino garancije s strani proizvajalca priznamo garancijsko dobo 24 mesecev. V primeru reklamacij servis opravijo v pooblaščenih servisih v tujini. Za vse pa poskrbimo mi. Reklamacij na otroško opremo pa imamo iz zgoraj navedenih razlogov pod 0,2%

Strankam prijazen servis

V naši otroški spletni trgovini Bimbo.si imamo pri posameznem artiklu objavljen dobavni rok, ki je ocenjen kot »worst case scenario«, kar pomeni, da so artikli večinoma pri vas prej kot je objavljen rok. Če je artikel na zalogi pri našem dobavitelju je ta rok večinoma okoli teden dni, v nasprotnem primeru pa večinoma velja objavljen rok. Se pa tudi nam lahko zgodi, da gre včasih kaj narobe. Včasih je npr. voziček trenutno enostavno razprodan in ga ni mogoče dobaviti. V tem primeru s stranko skupaj najdemo rešitev in ji lahko na primer popolnoma brezplačno posodimo komplet, samo voziček ali avtosedež, če otrok prihiti na svet. Tako smo že skupili skupaj z nekaj strankami in so bile s tem zadovoljne in so se tudi vrnile po naslednji artikel zopet k nam, v spletno trgovino Bimbo.si!

 

Leave a Reply