Organska kozmetika Essentiq iz Slovenije

Zakaj je organska kozmetika Essentiq prava izbira za vse, ki imajo zelo občutljivo kožo, je ta pogosto razdražena ali pa so nagnjeni k alergijskim reakcijam? Ker so v njej le prvovrstne sestavine, predvsem pa v njej ni tistih sestavin, ki bi lahko kakorkoli dražile vašo kožo. V marsikaterem kozmetičnem proizvodu, ki ga lahko najdete na trgovskih policah, se namreč skrivajo snovi, ki ne do naše kože ne do okolja niso prav nič prijazne. To pa ne velja za ekološko kozmetiko, kakršna je tudi organska kozmetika Essentiq, saj boste v njej našli le kakovostne naravne izvlečke in sestavine.

Kakovostni izdelki za nego

Na voljo so vam naravni in nežni izdelki za nego obraza ter telesa, kot so čistilci kože, tonerji, različni serumi, kreme in geli ter losjoni. Poleg tega pa so vam na razpolago tudi izdelki za nego las oziroma odlični šamponi, med katerimi so tudi takšni za mastne lase, saj se s takšno težavo sooča ogromno ljudi. V svoji ponudbi pa ima Essentiq Cosmetics tudi kakovostne izdelke za otroke, ki so še posebej nežni in zasnovani tako, da ne dražijo otroške kože, prav tako pa njihovi šamponi prav nič ne razdražijo oči. Poleg tega pa imajo na voljo tudi linijo luksuznih in profesionalnih izdelkov za kozmetične salone ter odlične naravne dišave za dom.

Naravne sestavine so najboljša izbira

Kaj vse vsebujejo posamezni izdelki, si lahko ogledate na spletni strani omenjene kozmetične znamke, saj imajo pri vsakem izdelku pregledno navedene prav vse sestavine, prav tako pa je razloženo, kakšen učinek ima posamezna sestavina. Prav nobena sestavina v izdelke namreč ni dodana kar tako, ampak je sestava vsakega gela, šampona, losjona ali kreme zelo premišljena, da se doseže čim večjo učinkovitost.

Sestavine so naravne oziroma celo ekološke, v veliki meri pa tudi veganske, saj organska kozmetika Essentiq temelji predvsem na različnih rastlinskih izvlečkih, ki so jih poznale že naše babice in prababice oziroma se po svetu za nego uporabljajo že dolga stoletja. Takšne sestavine so gotovo najboljša izbira za vse, ki imajo občutljivo kožo, pa tudi za vse ostale, ki si želijo naravne nege brez škodljivih sestavin.