MSM prah podaljšuje mladosten videz vašega telesa

Vsakodnevni stres pušča katastrofalne posledice na naših notranjih organih in naši koži. Z leti izgubljamo mišično maso, naša koža se tanjša in poveša. Za preprečevanje prehudih posledic staranja so na voljo različni triki. Najprej moramo poskrbeti za dovolj kvalitetnega in dobrega spanca, nadaljevati pa moramo z zdravo prehrano in dodatnimi prehranskimi dopolnili. MSM prah deluje celovito na vse naše telo. Odstranjuje vnetja, poskrbi za hitrejšo regeneracijo mišic, zvišuje energijo, pripomore k prožnosti kože in manjšemu brazgotinjenju.

Zdravje od znotraj navzven

Zdravje se začne v naši notranjosti. Zdravje notranjih organov odseva tudi v zdravem tenu in sijaju naše kože. MSM prah učinkuje na vse dele našega telesa. Prvotno imenovan zgolj kot mineral lepote, pridobiva na veljavi. Deluje protivnetno, pripomore k zdravljenju mišic, krepi imunski sistem, zvišuje naše mentalne sposobnosti, polepša in učvrsti kožo, lajša simptome alergij, zmanjšuje brazgotinjenje in dviguje druge sposobnosti našega telesa. Lajša tudi simptome revme,artritisa in osteoporoze.

Naravno žveplo za izboljšanje našega videza

V MSM prahu se nahaja naravno žveplo, ki ga naše telo nujno potrebuje za gradnjo hrustanca, kolagena in elastina. Z redno uporabo pripomore k zaviranju posledic staranja in ohranjanju mladostnega videza. Naša koža postane prožnejša, zaradi kolagena pa naši nohti in lasje trdnejši. Je naravni proizvod in kot tak primeren tudi za alergike in ljudi z občutljivim želodcem. Znižuje tudi raven želodčne kisline, kar odpravi želodčne krče in olajša prebavo.

Razstrupljevanje in odprava toksinov iz organizma

Žveplo v MSMju je močan razstrupljevalec. Odpravljal naj bi tudi težke kovine in druge toksine. Pripomore k nastajanju obrambnih rdečih krvničk ter izboljšanju cirkulacije krvi. Vse to vpliva na hitrost regeneracije in obnove poškodovanih tkiv in kosti. Hitrejša cirkulacija prinaša tudi hitrejšo dostavo pomembnih hranil v vse dele telesa. Očiščevalna funkcija se kaže tudi v prebavnem traktu. Naša prebava se z redno uporabo MSM prahu normalizira, izboljša pa se tudi delovanje jeter in hitrosti metabolizma.

Leave a Reply