Kartuše CLI-551

Iščete kartušo Canon CLI-551? Veste, da poleg originalne kartuše obstajajo tudi kompatibilne kartuše? Proizvajalci zagotavljajo ne le to, da so oboje enako kakovostne, temveč da so v določenih primerih kompatibilne kartuše celo boljša izbira. Zakaj? Preberite si v nadaljevanju!

Več za manj denarja
Kot prvo velja povedati, da so kompatibilne kartuše in tonerji cenejši, zato se njihov nakup iz finančnega vidika zagotovo bolj splača. Poleg tega pa nekatere karrtuše, kot so na primer kartuše CLI-551 s kapaciteto XL, vsebujejo večjo količino črnila kot to velja za originalne kartuše. To omogoča bolj kakovostno tiskanje oziroma več natisnjenih strani z eno kartušo. Iz tega razloga bo kartušo treba zamenjati veliko kasneje, s čimer boste prihranili ne le svojega denarja, ampak tudi svoj dragoceni čas.

Naročilo v kompletu
Če potrebujete kartuše z oznako CLI-551 ali pravzaprav katere koli druge kartuše za tiskalnike Canon ali kakšne druge znamke, potem se vam splača pogledati, ali se takšne kartuše da kupiti v kompletu, saj je takšno naročilo cenejše.

Da se kartuše najbolj splača kupovati preko spleta, najbrž ni treba posebej omenjati, saj to danes ve že večina ljudi, ki na tak način privarčujejo lep znesek. Pri spletnem naročilu se do določenega zneska obračuna tudi poštnina, zato se splača naročiti več kartuš naenkrat ter tako samo enkrat plačati še znesek poštnine oziroma naročiti toliko kartuš, da boste dosegli skupni znesek, pri katerem je poštnina brezplačna.
Kompleti, ki jih pripravijo trgovci s kartušami in tonerji, so navadno tudi cenejši oziroma so na voljo po bolj ugodnih cenah, kot če bi kupovali vsako kartušo iz kompleta posebej. Zato se nakup kartuš v kompletu bolj splača. Če je vaš tiskalnik barvni in potrebujete tako črno kartušo kot kartuše posameznih barv, lahko naročite vse naenkrat in prihranite.

To velja tudi za kartušo CLI-551 z kapaciteto XL, ki omogoča tiskanje večjega števila strani. Poglejte si, kje jo lahko dobite v kompletu in po najnižji ceni ter jo naročite!

Leave a Reply