Kanalete z rego Hauraton

- kanalete z rego Hauraton
FLAT – kanalete z rego Hauraton

Kanalete z rego Hauraton lahko poskrbijo za odlično odvodnjavanje na površinah, kjer veljajo najvišji estetski standardi oziroma posebne arhitekture zahteve. Običajno gre za javne in komercialne površine, pri katerih je treba za odvodnjavanje poskrbeti čim manj opazno, saj bi sicer lahko sistem motil izgled površine, kot je na primer javni trg ali kaj podobnega.

Odlična rešitev za odvodnjavanje meteorne vode

Kako urediti odvodnjavanje tam, kjer običajni sistemi zaradi svoje višine ali videza ne pridejo v poštev? Kako poskrbeti, da bo odvodnjavanje kljub temu čim bolj učinkovito? Kakšen sistem izbrati in kakšne morajo biti njegove lastnosti? Kako poskrbeti tako za lep estetski izgled in nemoteno uporabo določene površine, kot za to, da bo za meteorno vodo na njej ustrezno poskrbljeno? Hauraton ima rešitev tudi za to!

Značilnosti kanalete z rego Hauraton so:

primer izvedbe kanalete z rego
primer izvedbe kanalete z rego
  • visoka stabilnost in trajnost,
  • izredna funkcionalnost pri uporabi,
  • lep videz in ustrezanje najvišjim estetskim zahtevam,
  • zelo nizka vgradna višina,
  • nemoteče za pešce, sprehajalce, kolesarje in druge udeležence v prometu,
  • velika fleksibilnost in raznolikost modelov,
  • inovativen način spajanja,
  • več vrst pokrovov z rego,
  • ločena zaključna stena za pokrov z rego,
  • zelo enostavna vgradnja.

Zaradi tega se odlično obnesejo na raznolikih površinah, še posebej pa so primerne za javne trge in druge velike pohodne površine, kjer veljajo zelo visoke estetske zahteve in kjer je treba sistem za odvodnjavanje vgraditi tako, da je čim bolj neopazen in ni moteč za uporabnike.

Pokrov z rego iz pocinkanega ali nerjavečega jekla

Na voljo so različne kanalete z rego Hauraton, ki jih lahko kombinirate tudi z različnimi pokrovi ter tako oblikujete sistem za odvodnjavanje meteorne vode po svoji meri. Pokrovi z rego so lahko narejeni iz pocinkanega jekla ali pa iz nerjavečega jekla, pri čemer lahko izbirate med različnimi kvalitetami tega materiala. Čistost materiala, ki je uporabljen v proizvodnji, zagotavlja tudi protikorozijsko zaščito.

Pokrovi so ustrezne debeline, kar jim omogoča odlično stabilnost, dodane pa še konstrukcijske ojačitve za še večjo varnost trajanja. Rega je odporna na mehanske vplive, kar zagotavlja odlično in nemoteno uporabo na dolgi rok. Celoten sistem je torej zasnovan tako, da ne zagotavlja le čim bolj učinkovitega odvodnjavanja, ampak je tudi čim bolj vzdržljiv in ima tudi čim daljšo življenjsko dobo.