KAKO KUPITI KRIPTOVALUTE IN PRIČETI S TRGOVANJEM

Kriptovalute, nova smer vlaganja, ki je obnorela svet. Prav vsi lahko vlagajo in se uči jo trgovanja. Ni potrebno biti predhodno premožen, da si z nekaj znanja in sreče ustvarimo lep donos. Ker so kriptovalute dokaj nov in svež način vlaganja se mnogi sprašujejo, kako kupiti kriptovalute.

Zadnje čase smo intenzivno spremljali svet kriptovalut. Tudi, če se za njih nismo posebej zanimali in vlagali, so nam dnevno stregli novice na temo »Kako kupiti kriptovalute?«, »Kako trgovati s kriptovalutami?« in »Kako obogateti s kriptovalutami«. Mnogi, ki pred tem niso poznali kriptovalut, med katerimi zagotovo izstopata BitCoin ter Ethereum, so iz danes na jutri pričeli z zanimanjem in izobraževanjem, kako kupiti kriptovalute in z njimi obogateti. Splošno prepričanje je bilo, da s kriptovalutami lahko mastno zaslužimo. In to tudi drži. Če bi pravočasno vložili vsaj nekaj tisoč evrov v Bitcoin, bi danes bili preskrbljeni do konca življenja. A le redkim so bile te informacije pravočasno dane. Torej, da se scenarij ne bi ponovil, kako lahko kupimo kriptovalute?

Načinov kako kupiti kriptovalute je kar nekaj. Dobro pa je vedeti, da za nakup kriptovalute ne potrebujemo borznega posrednika. Trgovanje poteka preko različnih prilagojenih sistemov. Eden takšnih bolj poznanih sistemov je Kraken, pa tudi Bitstamp. Pričnemo lahko že z zelo majhnim vložkom, toliko da se preizkusimo. Večina teh spletnih mest ponuja preizkusno dobo, vse informacije ter kup gradiv s katerimi se lahko pripravimo na svet vlaganja. Predvsem pa nas priučijo kako kupiti kriptovalute.

Zakaj pa bi se sploh odločili za nakup kriptovalute? Donos kripto valut je ekstremno visok. Zelo visoki donosi ob relativno majhnih vložkih. Interval donosov pa je zelo različen. Lahko je nekaj let, lahko pa nekaj mesecev. Kriptovalute zadnje čase doživljajo padec, a so še vedno visoke. Trg je dokaj naklonjen kriptovalutam in samo vprašanje časa je, kdaj se bo ponovil naskok po najvišjih vrednostih.

Leave a Reply