Crikvenica velja za najbolj znano letovišče v Kvarnerju

V poletnem času veliko ljudi zahaja na dopust na morje. Tam se človek najlažje sprosti ter naužije morskega zraka. Ponavadi se na morje odpravimo kam dlje, sploh če gremo za dlje časa. Priljubljen obmorski kraj je tudi Crikvenica, ki velja za najbolj znano turistično središče in klimatsko zdravilišče v Kvarnerju. Izjemno lepe plaže pa niso edina stvar, kar marsikoga prepriča, da celo večkrat zaide na to območje. Območje je znano tudi po izjemno lepih ter obenem kvalitetnih hotelih, zato je namestitev v hotelu še kako priljubljena ter aktualna storitev. Hotel Crikvenica je torej iskana storitev, zato moramo rezervacijo opraviti že kar nekaj časa pred tem, preden odidemo na pot.  Tovrstne informacije pa lahko vedno in povsod dobimo na priljubljeni spletni strani Transalp.si.

Hotel Crikvenica je prava odločitev

Ljudje se odločamo med različnimi oblikami nastanitev. Še vedno pa velja, da se najraje in tudi najpogosteje nameščamo v hotelih, apartmajih ali zasebnih sobah. Če smo na dopustu, potem si moramo nujno dovoliti tudi nekaj dodatnega razvajanja in tega nam lahko v največji možni meri prinese hotel. V Crikvenici je kar lepo število hotelov in prav vsi slovijo kot izjemno priljubljeni ter kvalitetni. V njih lahko počnete marsikaj, možno je tudi kopanje, savna ter podobne storitve.

 

 

Glavne atrakcije, ki so vsekakor vredne ogleda

Ljudje pa na morje ne hodimo samo na kopanje, ampak si vsekakor želimo tudi kaj ogledati. Vsak obmorski kraj zagotovo skriva kako posebnost, ki si jo je vredno ogledati. Crikvenica zatorej ni znana samo po izjemno bogato opremljenih hotelih, temveč se ponaša še z drugimi stavbami, ki so veliko starejše in mogoče celo lepše na prvi pogled. Med njimi je na primer cerkve svetega Antona Padovanskega. Zanjo je značilen 35 metrov visok zvonik, ki pa je bil končan šele nedolgo nazaj. Niso pa samo stavbe privlačne za naše oči in dušo. V kraju se nahaja tudi znameniti akvarij, ki ponuja ogled številnih morskih živalskih vrst.

Leave a Reply