Betonske kanalete, ki delujejo res učinkovito

https://www.hauraton.si/si/odvodnjavanje/nizkogradnja/faserfix-super/index.php

Ali iščete učinkovito rešitev za meteorno vodo? Bi se radi znebili težav z njo ali pa takšne težave preprečili? Vas zanima, kako bi lahko čim bolje in hkrati čim bolj enostavno uredili odvodnjavanje tako, da bi to dobro delovalo in da z meteorno vodo ne bi bilo težav? Betonske kanalete Hauraton so ena od možnih rešitev v ta namen, ki lahko poskrbijo za to, da bo odvodnjavanje učinkovito urejeno za kar nekaj let oziroma celo desetletij.

Visoka trajnost in s tem tudi dolga življenjska doba

Betonske kanalete so zelo trajne, saj so narejene iz odpornega in trpežnega materiala. Zaradi tega imajo tudi nadvse dolgo življenjsko dobo, kar je pri sistemih za odvodnjavanje vsekakor pomembno. Takšni sistemi morajo namreč zdržati vrsto let, saj morajo tudi po nekaj desetletjih še vedno brezhibno opravljati svojo nalogo oziroma biti enako funkcionalni kot prvi dan, ko so jih vgradili. Zanje velja:

betonske kanalete - faserfix super
  • da morajo biti narejeni iz trajnih materialov,
  • da morajo potrebovati čim manj vzdrževanja,
  • da morajo biti dovolj zmogljivi, da bodo ustrezni tudi v primeru, če se potrebe po odvodnjavanju nekoliko povečajo,
  • biti čim bolj vzdržljivi tudi na dolgi rok,
  • imeti dolgo življenjsko dobo,
  • zdržati več desetletij in ostati enako funkcionalni kot prvi dan.

Sistem za odvodnjavanje mora služiti čim dalj časa

Običajno se odvodnjavanje ureja pri novogradnjah, pri čemer mora sam sistem zdržati približno toliko časa kot sam objekt. Okolico se bo namreč ponovno verjetno urejalo šele, ko bo potrebna sanacija objekta, kar pa je lahko šele čez 30, 40, 50 in celo več let. Takšna življenjska doba pa je za sisteme za odvodnjavanje pričakovana tudi sicer, zato jih urejamo praktično za večno.

To je tudi najbolj smiselno, saj vgradnja zahteva kar nekaj prekopavanja, zaradi česar je zanjo najbolj smiselno poskrbeti takrat, ko se ukvarjamo z urejanjem okolice nekega objekta. Ko pa je okolica enkrat že urejena, seveda vanjo ne bomo vgrajevali betonske kanalete, saj bi morali spet vse prekopati in na novo urediti. Tudi zaradi tega se vedno splača investirati v nekoliko bolj kakovosten sistem, saj bo imel tak sistem tudi daljšo življenjsko dobo in ga še dolgo dolgo ne bo treba menjati. Če se boste odločili za sistem za odvodnjavanje podjetja Hauraton, bo to gotovo veljalo, saj so njihovi proizvodi skorajda sinonim za trajnost.