Betonske kanalete Faserfix

Betonske kanalete Faserfix so odličen izdelek nemškega proizvajalca Hauraton, ki s svojo kakovostjo in zanesljivostjo predstavlja enega najbolj cenjenih proizvajalcev na področju odvodnjavanja meteorne vode z različnih vrst površin. Njihovi sistemi so zelo zelo učinkoviti in dobro opravijo svojo nalogo, ne glede na to, kako velike so zahteve oziroma kako velika zmogljivost je potrebna, zato se lahko nanje vedno zanesete. Če se želite enkrat za vselej rešiti težav z meteorno vodo, vsekakor izberite Hauraton!

betonske kanalice faserfix super
Betonske kanalice Faserfix – Hauraton.hr

Betonske kanalete Faserfix Super

Hauratonovi izdelki so kos prav vsem zahtevam, še posebej pa to velja za betonske kanalete Faserfix, ki so primerne tudi za površine z najvišjimi obremenitvami, pri katerih je treba odvodnjavanje meteorne vode še posebej skrbno načrtovati. Izdelane so namreč iz visokokakovostnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in trajen. Zaradi tega bo imel vaš sistem za odvodnjavanje zelo dolgo življenjsko dobo.

V omenjeni seriji so sicer na razpolago različni modeli, med katerimi lahko izbirate ter jih tako lahko prilagodite svojim potrebam. Večina jih je narejena iz betona, ki je armiran s polipropilenskimi vlakni, nekateri modeli pa so narejeni iz vodotesnega betona, ki ima prav tako odlične lastnosti in zelo dobro nosilnost. Prav vsi modeli pa so zasnovani tako, da omogočajo čim bolj enostavno vgradnjo, kombinirate pa jih lahko z različnimi tipi rešetk.

Več različic, ki se odlično obnesejo prav povsod

V Hauratonovi ponudbi izdelkov so na voljo različne betonske kanalete Faserfix, ki so prilagojene specifikam določene površine, kar omogoča, da so kos prav vsem zahtevam ter da so hkrati tudi učinkovite in dovolj zmogljive pri odvodnjavanju. Izbirate lahko med kakovostnimi modeli v različnih obremenitvenih razredih, ki imajo naslednje oznake:

linijska odvodnja
  • KS (so visoko stabilne ter primerne za uporabo na javnih in poslovnih površinah z veliko obremenitvijo),
  • SUPER (ojačane z mikroarmaturo ter primerne za zelo obremenjene in težko povozne površine z visokimi dinamičnimi silami – ceste, industrijska območja, bencinske črpalke itd.)
  • BIG SLG (so obbetonirane ob straneh in imajo dodatno zaščito iz nodularne litine, tako da so kos tudi težkim obremenitvam na skladiščnih, industrijskih in pristaniških površinah),
  • BIG BLS (so prefabricirane kot armiranobetonski element ter primerne za ekstremne obremenitve na cestah, letališčih, pristaniščih itd.).