Arhitekt za notranjo opremo nas je navdušil

Smo v fazi, ko opremljamo svoje stanovanje. V tem času nam bi zagotovo prav prišla tudi pomoč kakega strokovnjaka. Kar tako pobrskamo po spletu in naletimo na izjemno zanimiv poklic. To je arhitekt za notranjo opremo. Ko preberemo, kaj vse taka oseba lahko napravi za nas in za naš dom, smo nad storitvijo in nad samim poklicem izjemno navdušeni.

Še bolj pa smo navdušeni, ko pričnemo preverjati še cene takih storitev. Ugotovimo, da niso previsoke. Po krajšem premišljevanju ter pogovoru s svojimi najbližjimi, se odločimo za storitev. Še isti dan preko spleta navežemo stik z najbolj priljubljenim arhitektom, ki bo naš dom postavil v pravi red. Tako smo na spletu odkrili Livein design studio, ki zaposluje strokovnjake na področju projektiranja, oblikovanja in načrtovanja objektov in prostorov. Njihovi arhitekti poskrbijo za celovito izvedbo projekta od načrtovanja do izvedbe. Odlikuje jih individualni pristop, kar pomeni, da se vsakemu projektu posvetijo in zagotovijo pester izbor idej za opremljanje notranjih ter zunanjih prostorov. Pri tem sodelujejo z vodilnimi podjetji za dobavo notranje opreme in zaključnih del v gradbeništvu.

Kako je potekal projekt?

Najprej smo jih obiskali v njihovem biroju in se dogovorili za okvirni potek projekta. Ker je arhitekt za notranjo opremo, ki smo ga izbrali zelo zaseden, smo na začetku nekoliko nestrpni, ker ne vemo, koliko časa bomo čakali nanj. Po kratkem pogovoru z njim, ko mu povemo, da se nam z notranjo opremo našega stanovanja ter vsem, kar sodi poleg, kar mudi, nam obljubi, da nanj ne bomo čakali prav dolgo. V tem času bomo lahko s svojo družino na list papirja napisali vse, kar si želimo. Ta list nam bo še kako prav prišel na prvem sestanku z mojstrom notranje opreme, ki smo ga našli na spletu.

Arhitekt za notranjo opremo pri nas doma

Ne mine teden dni, ko nas izbrani arhitekt za notranjo opremo obišče tudi na domu. Navdušen je nad tem, da smo vse svoje želje, ideje, načrte ter še kaj spravili na list papirja. Tako nam prav zagotovo nobena stvar ne bo ušla. Po pregledu naših zapiskov se z njim sprehodimo po stanovanju. Potreben je še zadnji del pogovora, kjer smo potrdili, da smo se odločili, da bo poskrbel za notranjo opremo našega stanovanja. Veselimo se že končnega izgleda, ker vemo, da bo zagotovo tak, kot smo se domenili.

Leave a Reply