Horoskop škorpijon

Strastnost in privlačnost, ki kakor magnet deluje na nas. Sploh, ker je še prisotna velika skrivnostnost in nam takšni ljudje postanejo zelo zanimivi. To je zagotovo horoskop škorpijon.

Če ne poznate nobenega škorpijona, zagotovo zamujate zelo zanimive ljudi. Pripadniki tega znamenja so tako skrivnosti, da prebujajo radovednost še pri ravnodušnih ljudeh, ki se morebiti niti ne želijo veliko ukvarjati z drugimi. Takšnih ekstremistov kot so škprpijoni dolgo ne boste srečali. Ko si nekaj začrtajo, lahko rečemo, da s tem postanejo obsedeni, ne želijo odnehati, dokler sanj ne uresničijo in tako delajo še vse samo za to, da izpolnijo svoja pričakovanja in želje. Ti se ne predajajo in vedno vztrajajo. Ker so zelo trmasti in skrivnosti velikokrat delujejo kot vase zaprti, pa to niso, če ste jim le blizu in vas vzljubijo. Vedno gredo na vse ali nič, žrtvujejo vse za to, da uresničijo svoje sanje, velikokrat tudi sebe same. Zmaga jim je izrednega pomena in ne prenesejo poraza.

Zanimivo je, da horoskop škorpijon za nekatere pomeni izjemno moč. Njegove vodilne in premišljene poteze ter karakteristike lahko prestrašijo vse njegove nasprotnike. Čeprav ne govorijo veliko in vse kar izustijo je premišljeno, bodo zelo dobri govorci, ko bo treba stopiti v svoj bran. Izrabili bodo vse orožje zato, da dokažejo svoj prav. In zanimivo je, da škorpijon o človeku presodi takoj. V istem trenutku, ko se mu dopademo, postane naš najboljši prijatelj. Sicer in v nasprotnem primeru se nas dokaj hitro odkriža in s takšnimi ljudmi ne želi nobenega odnosa. Dejansko nima srednje poti, pač pa samo, ali si mu pri srcu, ali ne.

Horoskop škorpijon pomeni tudi preurejanje in nenehne spremembe. Ima občutek, da je konstantno potrebno spreminjati in prilagajati stvari, zato velikokrat lahko škorpijon uniči in velja za tihega uničevalca. Pa vendar zvestega prijatelja in strastnega ljubimca. Je izjemno močan znak, z zares posebnimi značilnostmi, ki so vsekakor zanimive drugim horoskopskim znamenjem.

Leave a Reply